Hemlis 3 har börjat...

Kunde ju inte låta bli att vara med på en omgång till av hemlis...

Har inte skickat det första paketet till min hemlis än. Ska försöka få iväg det innan helgen. Min hemlis är verkligen en utmaning på flera sätt. Men mer än så tänker jag inte skriva för då kanske jag avslöjar mig... :-)

Ser fram emot att få mina hemlispaket. Har kännt mig lite låg på siståne, så det ska bli roligt med lite uppmuntrande paket. Jag är ju baaaaaaaaarnsligt förtjust i att få paket! :-)

Tänker nog skriva ett inlägg med lite mer info till min hemlis nån dag, har sett att flera har gjort det. Men frågan är då... vad vill du veta om mig, hemlis? :-)

Kommentarer
Postat av: Mrs X

Jag har så dåligt samvete för att du inte fått något paket ännu, men jag har haft fullt upp på sistone. Oj, nu fick du nog en alltför tydlig ledtråd, bra eller dåligt????

Funderar lite på vad du verkligen helst skulle vilja sticka nu, något som halkat upp på vill-göra-listan?

Ha det så jättebra, lovar att snart skicka ett paket!

2008-02-19 @ 13:12:19
Postat av: Maria J

Snälla rara, ha inte dåligt samvete! Jag har inte heller fått iväg mitt första paket. Och februari är inte slut än, eller hur? :-)

Lite kul med ledtråd, inte för tydlig. Många kan ju ha fullt upp, eller hur?

Vad jag helst vill sticka nu... Är lite inne på nån med vårig halsduk, typ i lin eller nåt annat lite svalare material. Har aldrig stickat i lin så det i sig känns ju spännande.

Annars är jag sugen på att sticka nåt kortärmat i bomull, som den här--> http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=105&d_id=11&lang=se till exempel. Men jag skulle göra den lite längre i så fall.

För övrigt är jag rätt så mycket inne på att sticka babykläder eftersom jag har en massa vänner som klämmer fram bebisar just nu. :-)

Hoppas du fick lite uppslag!

Ha det gott och tack för att du hörde av dig!

Postat av: Mrs X

Så bra, nu vet jag lite mer inför nästa paket! Hoppas du trots allt får någon användning för det jag skickat redan.

Kram!

2008-02-21 @ 11:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback